Over Ons

Achter de schermen draaien we al een aantal jaar mee voor de styling van verschillende opdrachten en events. Toen ik de stap wilde zetten naar een eigen onderneming was dit eigenlijk heel erg voor de hand liggend. Het begon al toen ik klein was. Ik was uren bezig om de mooiste en fijnste plekjes te creëren. Naarmate ik ouder werd nam ik steeds meer het huis onderhanden, wat mijn moeder gelukkig niet erg vond. Van haar heb ik mijn creativiteit gekregen en van mijn vader mijn eigenwijsheid. Deze combinatie maakte het dat ik dingen vaak net even anders wilde doen. Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor de opleiding Specialist Natuur en Vormgeving en heb deze succes vol mogen afronden.

Daarna volgde de jaren van ontwikkeling en dromen. Dromen over wat ik zou willen. Welke kant ik op wilde met mijn leven. Dat is voor mij geen makkelijke weg geweest en met veel vallen en opstaan kwam ik tot de conclusie wat ik echt wilde. Een styling bureau.

Een bedrijf waarbij mensen met hun ideeën en dromen kunnen komen en waarin wij een rol spelen om dit tot werkelijkheid te maken.

 

Wij nemen de styling op ons van lifestyle, feesten en events. Samenwerkend met ons netwerk maken wij van dromen realiteit. De meest gekke dingen zijn voor ons de ultieme uitdaging.

Wij kunnen genieten van het moment dat alles samenvalt en er een compleet plaatje ontstaat.

Onze eigenschappen: Eigenwijs – vernieuwend – sociaal – verzorgend – perfectionistisch – realistisch

Onze Favorieten

Jeff – Cats – Dogs – Coffee – Plants – Old books –Minerals